RUIG Gaat lekker! De afgelopen maanden hebben RUIG leden de eerste runs gelopen, met mooie resultaten! De trainingen van RUIG werpen haar vruchten af. Om deze lijn door te zetten staan er nog een heel aantal runs in de planning. Allereerst Zeist dit weekend en in April zal het eerste RUIG team het strijdtoneel betreden tijdens de run in Arnhem. Voor een compleet overzicht van alle wedstrijden van SBN.

RUIG lid & trainer Theo in actie!

Trainingen
De trainingen worden goed bezocht. Op de woensdagavond training staan er meestal zo’n 20 RUIGe Mensen klaar voor een training!
Daarnaast loopt de basistraining ook goed door.  In de afgelopen edities was er geen ruimte meer vrij voor meer deelnemers. Gezien het animo en het aantal trainingsmomenten heeft RUIG een extra training aangetrokken: Ruud. Als fanatiek survivalrunner gaat Ruud zijn kwaliteiten overbrengen op alle RUIGe talenten.

Survivalrunbaan

Keuring
De trainingsfaciliteiten van RUIG voldoen aan alle eisen van SBN. Hierdoor garanderen wij kwalitatieve goede en veilige hindernissen om op te trainen. Op 12 maart vond de jaarlijkse keuring van de hindernissen van RUIG plaats. RUIG is hier met vlag en wimpel voor geslaagd. We kunnen weer een jaar vooruit!

Goedgekeurd!

ALV

Op vrijdag 17 maart stond de eerste ALV ooit van RUIG op het programma. In de ALV is er vooral naar de toekomst gekeken, waar willen we met RUIG naartoe? Waar liggen onze ambities? Wat moet beter/anders in de toekomst? Een goede avond waarbij er nieuwe ideeën zijn geopperd en de eerste stappen zijn gemaakt om een nog RUIGere toekomst tegemoet te gaan.

ALV