Het is nu echt voorjaar. Dagen worden langer en de trainingen worden stiekem ook wat langer. Deze trainingen worden dan ook goed bezocht. De afgelopen weken was er gemiddeld zo’n 20 man op de woensdagtraining! Naast de reguliere training loopt de basistraining ook goed. De komende editie zit alweer aan het maximale aantal deelnemers.

Hindernissen
De RUIG atleten starten in runs door het hele land. Twee weken terug stonden er nog acht RUIG atleten aan de start in Bathmen. Elke wedstrijd kent weer zijn eigen, unieke, hindernissen en elementen. Om voorbereid de strijd aan te gaan is het hindernissen aanbod van RUIG weer uitgebreid met een aantal frisse, uitdagende hindernissen. Pakplank, verticale steigerplanken, hordenbos, fat man’s swing, fat man’s apenhang, verticaal net en een paalklim.

RUIGe Activiteiten
De eerste RUIG activiteiten staan gepland! [Alleen voor leden]

  • 20 Mei, RUIG-On-Tour: verrassingsactiviteit. Het beloofd een sportieve dag te worden waarbij zand en heuvels een rol gaan spelen. Ben jij erbij? Meld je aan via het Facebook event in de RUIG groep of stuur een mail.
  • 15 Juli, Seizoensafsluiter: pré zomer gezelligheid. Op het sportpark maken we er een uitdagende maar bovenal gezellig dag van. Om het eerste survivalrun seizoen bij RUIG goed af te sluiten! Ben jij erbij? Meld je aan via het Facebook event in de RUIG groep of stuur een mail.

Kleding

Altijd al in een kek RUIG jasje willen lopen? Of is je tight aan vervanging toe? Na de eerste geslaagde ‘bulk-levering’ kan je nu als individu RUIG kleding bestellen bij onze leverancier. Hoe moet dat dan? Dat lees je op deze pagina.
Heb je al een goede tight maar wil je wel graag met het RUIG-logo pronken? Dat kan ook! Bij de Decathlon bedrukken ze ons logo voor 6 euro op ieder gewenst kleding stuk.